Samyang Buldak Hot chicken flavor ramen Carbonara 130 g

Kód: 663
Akcia Tip
Značka: SAMYANG
€2,80
Skladom

Samyang rezance hot chicken carbonara 130g

Samyang Carbo Hot Chicken Flavour Ramen je paleta pôvodných samyangských rezancov Buldak Bokkeum Myeon, jednej z najchutnejších a najhorúcejších kórejských rezancov, ktoré sa tiež hovorí „kórejské ohnivé rezance“.

Carbo Hot Chicken Ramen od tejto značky je k dispozícii v balení 130 g.

Vyznačuje sa chuťou talianskych horúcich cestovín zvaných Carbonara.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie:

Rezance (78%):

  • Pšeničná múka, modifikovaný tapiokový škrob.
  • rafinovaný palmový olej, modifikovaný zemiakový škrob, rafinovaná soľ.
  • emulgátor (lecitíny), regulátory kyslosti uhličitan vápenatý.
  • Uhličitan sodný, hydrogénfosforečnan sodný, kyselina citrónová.
  • Zahusťovadlo (guarová guma), olej s arómou zeleného čaju.

Polievka (13%):

  • Voda, sušená umelá kuracia aróma, sójová omáčka.
  • Biely cukor, olej zo sójových bôbov, sušené čili papričky.
  • Sušené červené papriky, cibuľa, olej zo semienok červenej papriky.
  • Cesnak, modifikovaný zemiakový škrob, paprikový extrakt.
  • Odfarbený extrakt z čili, sušené čierne korenie.
  • Sušené karí.

Prášok (10%):

  • Sušené plnotučné mlieko, biely cukor, sušené mlieko.
  • Jedlá soľ, sušený syr mozarella, sušené maslo.
  • Modifikovaný zemiakový škrob, kučeravý petržlen.
  • Sušená paprika, sušený cesnak, olej zo sójových bôbov.

Návod na prípravu: a) do cca 500 ml vody vložte tekutú omáčku b) vo chvíli keď voda začne variť pridajte rezance a varte ďalších 5 minút c) hrniec odstavte z plameňa, do rezancov nasypte ochucujúci prášok, zamiešajte a servírujte.

 Dátum trvanlivosti na obale 

Alergény: mlieko, sója, pšenica.

Nutričné ​​hodnoty na 100g:

  • Energetická hodnota 1770kJ / 423 kcal.
  • Tuky 15g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,7g.
  • Sacharidy 65g, z toho cukry 4g.
  • Vláknina 2,5 g.
  • Bielkoviny 6,2g.
  • Soľ 2,6 g.

Dodatočné parametre

Kategória: instantné polievky
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: